Ik ben een 22-jarige front-end designer / front-end developer uit Nederland. Ik maak graag mooie en kwalitatief goede producten. Ik ben gespecialiseerd in front-end design, front-end development, UI design en UX design. Ik leer constant over de laatste trends en best practices in ontwerp en ontwikkeling.

Ik hou van drummen en doe dit nu 12 jaar. Ik doe dit met veel passie en neem het heel serieus. Sinds 2 jaar ben ik actief als drummer in een band genaamd CONTROL. We spelen voornamelijk poppunk en laten ons inspireren door bands als Greenday en Blink 182.

Neem ook eens een kijkje op mijn portfolio website: https://marcelmedema.com/portfolio/

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Hard Skills

UX-design
Javascript
HTML
CSS

Soft Skills

Persistence
Teamwork
Open Minded
Growth Mindset